Outfiten todaay

Randig T-Shirt: H&M
Grå munkis: Gina Tricot
Shorts: Gamla ifrån Åhlens
Tights: H&M

Älskade landskap

Foto: Amanda med MOBIL! Snacka om att det var ljuset och allting annat, och verkligen inte kameran..
Modeller: Bella till vänster, Li till höger.
Var? På en sjö på landet.

LONDON CALLING

Lollo, jag vet.
Lollo, jag vet.
Lollo jag vet att jag M Å S T E komma till London någon gång. Men jag vet inte när. Det är såpass mycket nu, ärligt talat. Ny klass, nya kompisar vilket leder till mycket energi som går till det: Jag orkar faktiskt inte så mycket mer än gå i skolan på dagarna. Men självklart, det är ju inte en fråga om jag ska åka, utan när.

Puss puss älskade Lollo och Alice.

The day after yesterday

Heellu cuties, vad har ni gjort idag?

idag är det ju fredag, den segaste dagen på hela veckan, men skoldagen är i alla fall över! 
Jag var som vanligt jätte trött på lunchen, men det är väl alla efter 1.5 timmes SO. Men sen rullade dagen på ganska snabbt. Var med några kompisar nu på eftermiddagskvisten. 

Ikväll, vad händer då då? Ingenting, tror jag faktiskt. Fanny skulle ha en sleepover med kompisar och jag, men det blev ingenting av. Trist, men sånt är livet.

Bilder kommer under helgen, I think! :D

5 saker ni förhoppningsvis inte visste om mig.

1. Jag snoozar alltid minst en halvtimme, det är en kamp att gå ifrån min säng på morgonen.
2. Jag älskar gospel! Fast mest musiken, texten vet jag inte eftersom att jag inte är så troende..
3. Jag spelar piano och sjunger. gör även rytmikövningar.
4. För att lära känna människor måste jag göra saker med dem, inte bara sitta still och snacka, det har och kommer nog aldrig bli min grej. 
5. Jag är nattuggla, och på helgerna blir jag inte trött. jag går och lägger mig för att familjen går och lägger sig. Så har det alltid varit i mitt liv. 

Men folk förändras väl?
God natt, nattugglor. 

Kommentarer?

Okej, jag är som sagt ingen aktiv person som skriver varje dag på bloggen, men jag undrar bara vilka det är som ser detta inlägg. Och de som gör det, skulle väl kunna typ kommentera och säga hej? Bara för att jag har tråkigt ofc..

Jag är helt slut!
Mamma och pappa har bröllopsdag idag så vi har varit på Gondolen och ätit. Det var jätte gott! Och nu är jag helt slut, och jag ska upp 7 i morgon tror jag.. Åh, palla. 
Några bilder blir det ju självklart när jag har laddat in bilder i datorn, men eftersom jag varken har tid eller ork till det just idag, eller just nu så blir det ingenting idag. Kanske i morgon, kanske på torsdag.. Vem vet?

-

Ursäkta mig, men jag kommer inte blogga på ett tag, eftersom att det är nystart i skolan och så, så jag bloggar lite när jag vill, men inte varje dag. 

Svordom svordom

Jag kan inte skriva de sista bokstaverna i alfabetet. VALDIGT FRUSTRERANDE! Hela mitt tangentbord har fucked-up.
Vet inte heller i fall dagen har varit bra eller dalig, men att mitt tangentbord har tuppgjuck hjalper inte precis. Snalla, funka for min skull.............................................


Har blogg.se glömt tian?

På blogg.se:s aktivalista så har de 1 2 3 osv.. Men de har ingen 10? 9 och 11 finns, men där i mellan saknas det väl något ..?

Dagen, syns sedan

Jag ska åka och bada med ett par kompisar. Jag ska äta lite, keso och ananas blir det, och sen bär det av. 

Do you remember?



http://www.youtube.com/watch?v=zbIAlSSolEU
Power to the people! 
Markera adressen ovan, och lyssna på låten. Så himla happy tycker jag! :) Men så är jag ju ett stort fan av Earth Wind&Fire, men vem älskar inte deras låt September? Och när gospelkungen Kirk Franklin framför den, då är jag lycklig!


Och sen så denna, det är ju grädden på moset! 

Haha, misslyckat när man är trött

P.S. Jag tror att man måste höja ganska mycket för att höja, men det märker ni. Jag vet att ljudet funkar, men det kanske bara är lågt på min dator? :) 


Dagen i parken + WNB Lilla Al Fadji

För det mesta har jag och Bella varit i parken idag. det var ju ett väldigt skönt väder ute, så jag tänkte "varför inte", och så var vi i parken. Sebbe och Sofia var där också. GUUD vad roligt det var! Vi har ju inte träffats på evigheter, dvs sen i mars ungefär, så loligt var det!

En kul grej som jag märkte i parken var två barns (mellan 6-9 år) språk. Jag, Sebbe och Sofia lekte Bluff, och dessa två pojkar ville vara med. Vi sa ju självklart ja, men efter 5 minuter så började pojkarna att svära så in i hoppsan. 
"Vad fan dra åt helvete, jävla motherfucker" var det jag hörde pojkarna säga till varandra. Värd att nämnas är också att den ena pojken taffsade på mig, och sen på några 15-16 åringar. Och jag bara undrar, vart ska världen ta vägen? Jag menar: 
Pojkar 6-9 år, svär till fulla sjutton och skrattar och säger att de är Lilla Al Fadji. Jag har inga problem med Lilla Al Fadji, men att svordomarna kom därifrån, är det särskilt bra? 

Hmm, vet inte riktigt ifall detta är negativt eller positivt. Självklart är det ju inte positivt, eller inte bra, men jag vet inte riktigt ifall nätet är så bra för ganska unga människor, är det inte bättre för dem som är 10 och uppåt? 

Någon kommentar på detta?

Här var bilden på Bella som jag letade efter igår




Gölligt


God förmiddag! Sovit gott?

Igår kväll lade sig Ceasar (ovan) på mattan bredvid min säng. Han låg där hela natten för när jag vaknade till vid sex ungefär så låg han kvar där, precis så som han låg när jag somnade, och kanske han också.. Men sen när jag klappade  honom så kom han och lade sig vid mina fötter. Sååå gulligt, hihi. 

Vad ska ni göra idag? Jag ska nog försöka ringa till några kompisar för att se ifall vi kan åka och bada i morgon på Eriksdalsbadet. Men man vet ju aldrig, de kanske fortfarande är bortresta? Eller nej förresten, skolan börjar om två dagar så.. 

jag kan inte uppdatera..

.. men jag försöker i alla fall. Haha, jag är ju inne på datorn väldigt ofta men kollar bara på andras bloggar! 

Btw, det har idag varit en sådan här dag på gatan där massor med "gamla" fina bilar åker ut på gatan och står där i typ fem minuter och sen åker vidare. Det har varit lite roliga blandningar av bilar; nedanför oss stod det en knallgul bil. Och efter den kom en monstertruck.. Haha, det är inte varje dag man ser en monstertruck ute på gatan! 
En bild kommer i morgon, av någon anledning funkar det inte just nu, men det kanske är för att jag ska gå och lägga mig nu! 

När går ni och lägger er, på ett ungefär?
Ciao 

Grandparents

Hoho, nu är jag, mamma och Bella hos mormor och morfar. Jag och min kusin var hos dem i en vecka, och vi kom hem i tisdags, det vill säga den 11 augusti. 

Bella, vill just nu gå in på datorn och spela.
Nu får jag inte skriva mer för henne. 

C'ya


Good night my lover

Konstigt nog är det godnatt för min del. Håller på att försöka fixa lite med designen, men ska försöka flörta med någon kompis som kan göra en till moi. 

00.00, welcome friday. Jag har väntat på dig. Haha!

Ha det gött! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0