Fanny var är du?

Fanny ifall du ser det här så ring mig. Du har inte svarat på hela veckan, och jag ska ringa hem till dig i morgon igen för att se ifall du svarar. Du har inte varit i skolan, så riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing!!!!!!!!!!!!!!


Inte för att ni har frågat, men min dator har varit inne på reparation under den här veckan, och jag har faktiskt saknat att bara kunna lyssna på Spotify, och fota och annat. Men nu är den här igen!

Ett av naturens fenomen: tiden.

Hallojsan.
Är nu ute på landet och myser efter en vecka i skolan. Tiden har gått fruktansvärt snabbt, eller? Det är nästan kusligt läskigt att tiden går. Hm, vet inte riktigt ifall det är bra eller dåligt, vad säger ni?
Hur som helst, dagen har rullat på i sin takt: Skolan, äcklig fiskburgare till lunch, matte, NO och godisinköp! Inte mycket godis, men det är bättre än ingenting!
Dessutom så har Fanny inte varit i skolan på hela veckan! FANNY JAG EFTERLYSER DIG! VAR ÄR DU? DU SVARAR INTE PÅ MOBILEN!!!
Sen så undrar jag ifall det är någon som vill göra en design till lilla mig. Jag kan verkligen inte. Inte göra en header, inte design, ingenting. Och ifall det är någon som kan göra en gratis så är den sööt ifall den lägger en kommentar. Har även kommenterat en blogg som ev kan göra någon. Hoppas hoppas hoppas..
Aja, ha en fortsatt bra fredagkväll! Jag ska nog se Twilight nu. Har ingen bättre film på datorn, så bajsbajs!

RSS 2.0